KABUL STHLM PARIS

ANGEREDS TEATER SÖKER MEDVERKANDE TILL FÖRESTÄLLNINGEN KABUL STHLM PARIS!


Vi söker dig som är intresserad av teater, som har rötter i Afghanistan och erfarenhet av asylprocess.

Är du intresserad av att spela teater och skulle vilja lära dig mer om skådespeleri? Angereds Teater söker nu medverkande för en kommande teaterpjäs med namnet Kabul Sthlm Paris. Du kommer behöva befinna dig veckovis i Göteborg under aktuell period.


Under våren med start den 18 april 2023 kommer 12 personer få möjlighet att gå en kostnadsfri teaterkurs som till hösten resulterar i en föreställning. Du som går kursen är också intresserad av att själv stå på scen och får gärna dela med dig av egna erfarenheter.

Period 1:

En grupp på 12 personer kommer delta i den teaterkurs som Angereds Teater arrangerar, som pågår kvällar och helger under våren med start 18 april kl 18.00. Varje kurstillfälle pågår 3 timmar totalt och vi ses varannan vecka på tisdagar kl 18 och varannan vecka lördagar kl 11. Kursen tar en paus på sommaren och terminen avslutas med en helg där vi jobbar lördag-söndag v23. Det kostar inget att gå kursen!


Period 2:

Efter sommaren fortsätter kursen som under hösten övergår i en period av repetitioner. Tillsammans med två yrkesverksamma skådespelare skapar ni en teaterpjäs med regissören som arbetsledare. Vi träffas fortsatt en gång i veckan med start 22 augusti. Vecka 42 kommer vi repetera mer intensivt och ses 3 gånger i veckan. Alltid kväll eller helg! Pjäsen kommer ha premiär den 17 november.


Period 3:

Den sista perioden spelas föreställningen för publik och då får alla medverkande betalt per föreställning. Föreställningarna kommer spelas kvällstid eller helg under fyra veckor i december och tre veckor i januari 2024.


Vi söker dig som:

  • Har rötter i Afghanistan (Du behöver dock inte ha bott där).

  • Vill spela teater inför publik och har möjlighet att vara i Göteborg veckovis under perioden.

  • Vill arbeta tillsammans med andra och ingå i en ensemble.

  • Har erfarenhet av asylprocess i Sverige, Frankrike eller annat land i Europa och vill dela dina erfarenheter.


SÖK SENAST 1 APRIL GENOM ATT MAILA NÅGRA RADER OM DIG SJÄLV TILL johanna@angeredsteater.se


Om du har frågor kontakta: erika@angeredsteater.se  | 031-331 54 08