EN LIFETIME SUPPLY AV CAPRI-SUN

Premiär 6 oktober, spelas till 7 december 2023.

Det var en gång tre vänner - Den Modige, Den Fege, Den Kloke.

Landet som vännerna bodde i var ett litet land, låååångt bort som var bundet till ett större land genom en bro. Är ni med? Det var en orolig tid, i det lilla landet, men också i hela världen. Alla gick ut i krig, överallt och ingen fattade varför, inte ens experterna, det såg man på dem. Men ändå hände det!

Allt blev dyrare, kan ni tänka er det? Maten, bensinen, elen, pizzan kostade nästan dubbelt så mycket som nu. Men det som steg mest i pris, det som tillslut blev dyrast av allt. Vet ni vad det var?

Den goda, svalkande drycken som kallas för Capri-Sun.

Sötare än sockret i era mammors te, gulare än solen ni försöker gömma er ifrån, pressad från apelsiner handplockade av himmelens egna änglar. Drick den och ni kommer aldrig törsta igen! Kalla den en brunn utan botten om ni vill.

Det enda ni behöver göra vänner, är att möta er djupaste rädsla. Då får ni en lifetime supply av Capri-Sun!

Det här är sagan om de tre vännerna som gör vad som helst för att få en svalkande Capri-Sun. Efter att ha träffat Liam förstår de att de måste möta sina djupaste rädslor för att stilla sitt begär. Men hur möter man en rädsla egentligen? Följ med Den Modige, Den Fege och Den Kloke på jakten efter en Capri-Sun som aldrig tar slut.

En nyskriven föreställning inspirerad av sci-fi, drömsk realism och cartoons - om att utmana sina största rädslor. 


Spelas på Angereds Teater i Blå Stället mellan 6 oktober - 7 december

Från: 9 år (åk 3 - 5)

Längd: 1 timme utan paus
För mer info: telefon 031-331 54 08 eller mail info@angeredsteater.se

Foto och trailer : Nadim Elazzeh Affisch:  Natalia MurobhaMEDVERKANDE:

MedverkandeElin Bornell, Derek Cespedes Barrientos, Elin Landgren* och Alexandro Soltani. 

Dramatiker: Bereket Hailemariam Regissör: Chantale Hannouch Rahimi Dramaturg: Stefan Åkesson Scenograf & kostymdesigner: Maja Döbling Ljusdesigner: Casper Wijlhuizen** Kompositör & ljuddesigner: Martin Fremling Maskdesigner: Lars Carlsson Konstruktör: Tomas Heyman Ljus- och scentekniker: Reinhold Erzmoneit & Jenny Waltersson Fogelberg  Animerare: Nils Fridén Pedagog Mina Nadolski Friberg Säljare & bokning Malin Andersson Producenter Gabriella Duraffourd & Erika Modén Produktionsassistent & Publikvärd Bushra Yahya Al Jubaihi Verksamhetsledare Lovisa Pihl Konstnärlig ledare Johanna Larsson Affisch Natalia Murobha Foto & trailer Nadim Elazzeh

*Praktikant från Högskolan för scen och musik, Göteborg     
**Praktikant från Stockholms Konstnärliga Högskola